21 januari 2020

Zondag 23 februari: Dansen bij Jansen

Webmaster

No Comments

Op carnavalszondag 23 februari zal de middenzaal en het café van de Buitenmolen omgetoverd worden in een heuse carnavalskroeg. Alle carnavalsgroepen vanuit een (ver) verleden en huidige periode zullen worden uitgenodigd om hier een geweldige avond te komen feesten. Oud meets nieuw, bier versus een borrel, sjoenkelen met rock, Cafe van Aalst joints De Butenmöl. Je kunt het niet zo gek bedenken of we gaan er voor. Back to the future.

In de loop der jaren zijn er verschillende groeperingen geweest die samen carnaval vierden. Door allerlei beslommeringen is dat voor sommige wat komen te vervallen. Wat is er dan mooier om op deze avond (en misschien een uitloop naar meerdere avonden ;-)) de draad weer eens op te pakken en gezamenlijk ouderwets carnaval te vieren.

Stadsprins Boes zal samen met zijn adjudant Max het startschot geven voor deze nieuwe activiteit.

Om het voor jullie allemaal wat makkelijker te maken zorgen we ervoor dat het ‘ontzorg-team’ een aantal zaken voor jullie kunnen regelen. Ten eerste kunnen jullie aangeven met hoeveel personen je op deze avond wilt komen en zij zorgen voor de kaarten. Niks in de rij staan, niks achter de PC met zweterige handen het hele bestelproces afwachten. Nee, gewoon opgeven per mail naar Stads- en Paljasprins Boes en het komt voor elkaar.

Vind je het mooi om iets van jullie gading te laten zien op deze avond, bijvoorbeeld een (nu te krappe) boerenkiel uit 1996, een onderscheiding, foto’s etc dan kun je dit ook aangeven en zullen we dit gebruiken voor de aankleding van de zaal/café. Kan er met gepaste trots een rondgang gemaakt worden.

Reageer voor 1 februari a.s. en het komt voor elkaar: prins@paljas.nlPrins Boes

We hoppen jullie allemaal te mogen verwelkomen en er een fijna avond van te maken!