FAQ

Informatie en veelgestelde vragen over Carnaval bij Paljas:

Tickets

Carnaval bij Paljas kent drie soorten tickets:

 

4-dagen E-ticket | ‘Passe-partout’ | Geeft 4 dagen toegang. Dat is het gezelligst en het voordeligst! Deze tickets zijn te koop via onze website voor €32,50,- (excl. service fee). Je kan in de ticketshop maximaal twee passe-partouts per keer selecteren.

 

1-dag E-ticket | Geeft toegang tot één specifieke dag. Wil je meerdere dagen? Koop dan voor elke dag een aparte ticket of koop een passe partout voor vier dagen. 1-dag e-tickets zijn te koop via onze website voor €11,- (excl. service fee).

 

1-dag Entree aan de deur | Er zijn elke avond vanaf 20:00 ook dagkaarten aan de deur te koop, ook wanneer de online e-tickets zijn uitverkocht. Entree aan de deur kost €11,- p.p. bij de ingang parkeerplaatszijde. Kom wel op tijd, want op=op.

 

Paljas e-tickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar (dus geen toegang op de kaart van een ander). Koop je een ticket voor iemand anders, zorg dan dat diegene zijn/haar eigen persoonsgegevens op het ticket invult. Legitimatie is verplicht en kan tijdens het evenement gevraagd worden.

 

Per ongeluk je mail met Paljas e-tickets gewist? Stuur dan een mailtje naar e-ticket@paljas.nl om hem opnieuw op te vragen.

 

KLIK HIER OM NAAR DE TICKETSHOP TE GAAN

Openingstijden

Carnaval bij Paljas vindt plaats op carnavalszaterdag, -zondag, -maandag en -dinsdag.

 

De zaal is open van 20:00 tot 2:00. Let op: De ingang voor e-tickethouders sluit om 21:00.*

 

*E-tickethouders die later zijn dan 21:00, kunnen via de ingang voor dagverkoop (parkeerplaatszijde) naar binnen zolang de zaal nog niet vol is OF als de e-ticket vooraf is afgegeven bij die ingang.

 

Als je compleet ingevulde (naam en adres) e-ticket vóór 21.00 uur bij de ingang is ingeleverd kun je na 21.00 uur naar binnen. Je zit dan in de telling en we hebben een polsbandje voor je klaarliggen. Bij binnenkomst (ingang parkeerplaats) moet je melden dat je e-ticket is afgegeven. Wij zoeken je e-ticket erbij. Je krijgt een polsbandje omgeplakt en kun je die avond naar buiten en op vertoon van het polsbandje weer naar binnen.

 

De ingang voor dagverkoop blijft open tot sluitingstijd.

Locatie en ingangen

Carnaval bij Paljas vindt plaats in Poolcentrum De Buitenmolen – Zevenaar  [klik voor route]. Parkeer je fiets op de grote parkeerplaats (met uitzicht op de molen).

 

Heb je een e-ticket? Kom dan vóór 21:00 naar binnen via de ingang aan de spoorzijde. Heb je nog geen ticket, kom dan binnen via de ingang aan de parkeerplaatszijde. Heb je een bandje en wil je opnieuw naar binnen? Kom dan ook via ingang aan de parkeerplaatszijde.

Kan een e-tickethouder na 21.00 uur nog naar binnen?

Op de vier carnavalsavonden heb je als e-tickethouder (passe-partout & dagkaart) tot 21.00 uur gegarandeerd toegang.

 

Daarna alleen als:

A: De zaal nog niet vol is.

Of

B: Als je compleet ingevulde (naam en adres) e-ticket voor 21.00 uur aan ingang is ingeleverd kun je na 21.00 uur naar binnen. Je zit dan in de telling en we hebben een polsbandje voor je klaar liggen. Bij binnenkomst (ingang parkeerplaats) moet je melden dat je e-ticket is afgegeven. Wij zoeken je e-ticket erbij. Je krijgt een polsbandje omgeplakt en kun je die avond naar buiten en op vertoon van het polsbandje weer naar binnen.

Kan ik tussendoor naar buiten?

Na vertoon van je e-ticket of na het betalen van de entree krijg je een polsbandje voor die avond omgeplakt. Hiermee kun je naar buiten en op vertoon van het polsbandje ook weer naar binnen.

Is carnavalskleding verplicht?

Tijdens de vier carnavalsavonden is carnavalskleding verplicht! Zonder kom je niet binnen.

 

 

Het dragen van kleding met discriminerende en/of provocerende teksten en/of uitingen zijn bij Paljas niet toegestaan. De organisatie behoudt zich het recht voor om personen zonder opgave van redenen niet toe te laten tot de activiteiten van Paljas.

 

Hoewel wij tijdens de 4 dagen carnaval plastic bekers gebruiken is het is toch raadzaam om deugdelijke schoenen te dragen.

E-tickets uitverkocht?

Geen zorgen! Iedere avond worden er vanaf 20.00 uur een aantal losse kaarten aan de deur verkocht, ook wanneer de online e-tickets zijn uitverkocht. Kaarten aan de deur (ingang parkeerplaatszijde) kosten € 11,- per persoon per avond. Kaarten kunnen contant en met pinpas betaald worden. Vol = vol.

 

Het is niet mogelijk om aan de deur een kaart te kopen voor iemand anders die later komt.

E-ticket vergeten… kom ik zonder binnen?

Nee, helaas. Je komt alleen binnen als je ons een werkende ticket (geprint of op je telefoon) kan tonen.

Mag ik een ticket van iemand anders gebruiken?

Nee. Paljas e-tickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar (dus geen toegang op de kaart van een ander). Legitimatie is verplicht en kan gevraagd worden.

Kan ik aan de deur een kaartje kopen voor iemand die later komt?

Nee, dat kan niet. We kunnen geen namen gaan opschrijven of losse polsbandjes uitdelen.

Garderobe

Gebruik van de garderobe is gratis en tevens verplicht. Het is niet toegestaan tijdens het feest je jas aan te houden. Gebruik van de garderobe is op eigen risico.

 

Let op:
1: Neem niet je beste (duurste) jas mee;
2: Laat geen waardevolle spullen (telefoon) in je jas zitten;
3: Haal je jas op voordat de garderobe sluit.

 

Let op! De garderobe sluit om 02.45 uur.

EHBO

Tijdens de vier carnavalsavonden is er vanaf 20.00 tot (ongeveer) 02.00 uur EHBO in de zaal. De EHBO zit links van het Hofpodium (rechts van het bandpodium).

Beveiliging

Tijdens de vier carnavalsavonden zijn er van het begin tot het einde, gediplomeerde beveiligers aanwezig. Ook is er cameratoezicht.

Aanwijzigingen van de beveiliging, het personeel van de zaal en medewerkers van Paljas dienen opgevolgd te worden.

De beveiliging is bevoegd tot privaatrechtelijke oppervlakkige veiligheidsfouillering (POV). Een fouillering op basis van instemming van de bezoeker (privaatrechtelijk) die bestaat uit het oppervlakking aftasten van de kleding (oppervlakkig) en die tot doel heeft het weren van voorwerpen die de veiligheid negatief kunnen beïnvloeden (veiligheidsfouillering).
De bezoeker moet instemmen –er moet dus om toestemming worden gevraagd– waarbij het duidelijk moet zijn waarmee deze instemt. De instemming mag niet worden afgedwongen, maar bij weigering mag wel de toegang worden ontzegd.

Minimum leeftijd?

Tijdens de vier dagen carnaval is de minimum leeftijd voor toegang 16 jaar. Legitimatie is verplicht. Alcohol kopen is alleen mogelijk met een 18+ bandje (verkrijgbaar bij de foodbar).

Foto’s, publiceren en AGV

Tijdens activiteiten in en om het cv Paljas clubhuis, in en om de cv Paljas residentie en andere plaatsten waar cv Paljas aanwezig is worden door cv Paljas regelmatig beeld en/of geluidsopnamen gemaakt. Deze opnamen kunnen gebruikt worden voor publicatie via (niet exclusief) krant, app, nieuwsbrief en internet.

 

Heb je bezwaar dat je herkenbaar in beeld bent gekomen dan kun je dat kenbaar maken door een mail te schrijven aan foto[a]paljas.nl met voldoende informatie om het bedoelde beeldmateriaal te kunnen vinden, mogelijk aan te passen of te verwijderen.

 

Echter, deze opt-out mogelijkheid is niet van toepassing:
– op algemene- of sfeerbeelden waarop je niet centraal en/of duidelijk herkenbaar bent afgebeeld
– indien duidelijk voor de foto is geposeerd
– de deelnemer(s) aan een optocht, dit wordt gezien als poseren
Ook beeldmateriaal welke zich inmiddels buiten de invloedssfeer van cv Paljas bevindt valt buiten deze opt-out.

 

(bijgewerkt: 2020/02/15)

Krijg ik geld terug als een Paljas evenement niet door gaat?

Als een Paljas evenement niet door kan gaan ontvangt de kaarthouder in basis zijn/haar geld terug. Bij online tickets wil dat zeggen: de prijs van het ticket(s) zal terug betaald worden. Dat is dus exclusief de fee € 0,91 per ticket en exclusief de € 0,47 per transactie kosten.

Je e-mail met e-ticket(s) is kwijt, wat nu?

Per ongeluk je mail met Paljas e-tickets gewist? Stuur dan een mailtje naar e-ticket@paljas.nl om hem opnieuw op te vragen.

Gevonden voorwerpen?

Ben je iets verloren tijdens Carnaval bij Paljas? Dat is balen… Maar wie weet is het gevonden!

Ben je nog binnen? Vraag het (bar)personeel om advies/hulp.

Ben je al thuis? Neem dan contact op met zaal De Buitenmolen (0316 523 101) of ga de volgende dag even bij ze langs.

Nog niet gevonden? Probeer het een dag later of eventueel de woensdag of donderdag na carnaval nog eens. Mogelijk wordt jouw item pas gevonden tijdens het opruimen of brengt iemand anders het terug die het per ongeluk heeft meegenomen.

Contact met Paljas

Is je vraag nog niet beantwoord en/of wil je in contact komen met Paljas? Stuur dan een e-mail naar info@paljas.nl of stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram.

 

Zie ook onze contactpagina.