1 november 2023

Carnaval bij Paljas kent drie soorten tickets:

 

4-dagen E-ticket | ‘Passe-partout’ | Geeft 4 dagen toegang. Dat is het gezelligst en het voordeligst! Deze tickets zijn te koop via onze website voor €32,50,- (excl. service fee). Je kan in de ticketshop maximaal twee passe-partouts per keer selecteren.

 

1-dag E-ticket | Geeft toegang tot één specifieke dag. Wil je meerdere dagen? Koop dan voor elke dag een aparte ticket of koop een passe partout voor vier dagen. 1-dag e-tickets zijn te koop via onze website voor €11,- (excl. service fee).

 

1-dag Entree aan de deur | Er zijn elke avond vanaf 20:00 ook dagkaarten aan de deur te koop, ook wanneer de online e-tickets zijn uitverkocht. Entree aan de deur kost €11,- p.p. bij de ingang parkeerplaatszijde. Kom wel op tijd, want op=op.

 

Paljas e-tickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar (dus geen toegang op de kaart van een ander). Koop je een ticket voor iemand anders, zorg dan dat diegene zijn/haar eigen persoonsgegevens op het ticket invult. Legitimatie is verplicht en kan tijdens het evenement gevraagd worden.

 

Per ongeluk je mail met Paljas e-tickets gewist? Stuur dan een mailtje naar e-ticket@paljas.nl om hem opnieuw op te vragen.

 

KLIK HIER OM NAAR DE TICKETSHOP TE GAAN