28 augustus 2019

Rabobank Clubkas Campagne… stem nu op Paljas!

Webmaster

No Comments

Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen in regio. Elk jaar stellen ze hiervoor een bedrag beschikbaar. In 2019 is dit een bedrag van € 200.000,-. De leden van Rabobank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt.

Hoe werkt het?
De leden van de bank brengen hun stem uit op hun favoriete club. Ieder lid ontvangt hiervoor vijf stemcodes. Er mogen maximaal 2 stemcodes per club worden uitgebracht. Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen Paljas krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De Rabobank leden die mogen stemmen, ontvangen voorafgaand aan de stemperiode een persoonlijke code en uitleg over de stemperiode.

De stemperiode is van maandag 2 september 2019 tot en met maandag 16 september 2019.

Doe mee!
Ben je lid van Rabobank Arnhem en Omstreken? Het zou fantastisch zijn als jij, je familie, vrienden en kennissen stemmen aan carnavalsvereniging Paljas geven. Alleen Rabobank leden ontvangen de stemcodes en kunnen hiermee hun stem uitbrengen. Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne vind je op www.rabo.nl/arnhem/clubkasGebruik je stemcode om in te loggen
Je brengt je stem uit in een beveiligde digitale omgeving. Je hebt een stemcode ontvangen waarmee je in deze omgeving kunt inloggen. Je brengt je stemmen uit in een aantal stappen.
Bij iedere stap leggen ze uit wat je kunt verwachten en welke stappen je gaat doorlopen. Weet je even niet hoe je verder moet? Klik dan op de pagina van de Rabobank op het vraagtekentje voor meer informatie.

Succes met stemmen en namens Paljas alvast bedankt!