20 december 2017

Passe-partout en tijdens carnaval nog geen 16 jaar?

Webmaster

No Comments

Beste passe-partoutkaarthouders en carnavalisten,

De verkoop van de Paljas passe-partout e-tickets is ontzettend snel gegaan en ook wij waren zeer verrast. Wij vinden het jammer dat we niet voor alle liefhebbers van carnaval bij Paljas een kaart beschikbaar hebben, maar gezelligheid en veiligheid staan voorop! Zoals bij de spelregels voor het e-ticket vermeld staat heb je bij ons toegang vanaf 16 jaar. We vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons carnaval komt vieren, 16 jaar of ouder is. We gaan hierom komend carnaval elke avond op leeftijd controleren! Zorg er dus voor dat je je ID-kaart bij je hebt om discussie en teleurstelling te voorkomen.

We hebben geluiden gehoord dat mensen die jonger zijn dan 16 jaar een passe-partout e-tickets hebben gekocht. Ben je geen 16 en heb je on-line een passe-partout gekocht, dan bieden wij je de mogelijkheid om je passe-partout aan ons terug te verkopen.
Wil je van deze optie gebruik maken? Mail dan voor 31 december 2017 je naam, IBAN-nummer en het nummer van je passe-partout kaart naar e-ticket@paljas.nl. Je passe-partout wordt dan ongeldig gemaakt en je ontvangt je geld (min de reserveringskosten) retour.

De tickets die op deze manier retour komen, voegen we toe aan het aantal beschikbare kaarten voor de online groepskaarten. Op zaterdag 6 januari 2018 zal om 12.00 uur de Paljas online groepskaart van start gaan waar we per avond ruim 200 kaarten verkopen. Klik HIER voor meer informatie over de groepskaarverkoop . Daarnaast verkopen wij per avond ook nog eens ruiml 200 losse kaarten aan de deur (1 kaart p.p.p.a).

Heb je nog vragen over de e-ticket/kaartverkoop? Stuur een e-mail naar: e-ticket@paljas.nl.

Graag verwelkomen wij iedereen in De Buitenmolen en wensen iedereen een fantastisch carnaval toe.

Carnavalsvereniging Paljas