25 november 2017

De Paljas passe-partout e-tickets 2018 zijn uitverkocht

Webmaster

No Comments

Vandaag, zaterdag 25 november, is om exact 12.00 uur de passe-partout e-ticket verkoop van start gegaan.

Helaas kregen veel mensen iets over 12 al “Uitverkocht” te zien. Hoe kan dat?

In onze webshop waren om 12 uur 500 e-tickets beschikbaar. Per transactie verkopen wij maximaal 4 kaarten. Na het kiezen van het aantal e-tickets worden de e-tickets vastgehouden/gereserveerd en door de webshop direct als “verkocht” aangemerkt. Op het moment dat er 250 mensen in de shop zitten en 2 tickets selecteren laat de shop “Uitverkocht” zien. Als mensen vervolgens van de aankoop afzien of minder tickets selecteren, komen deze tickets daarna weer beschikbaar. Het kwam daardoor voor dat de webshop het ene moment “Uitverkocht” aangaf en een paar minuten later toch weer e-tickets te koop waren. Op die manier hebben wij tot ongeveer 12.30 uur kaarten verkocht.

Via Facebook, Twitter en telefoon hebben wij veel vragen en ook klachten ontvangen. Wij hebben geprobeerd alle vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit is helaas niet altijd gelukt. Waarvoor onze excuus.

Voor de mensen die vandaag geen passe-partout ticket hebben kunnen kopen.
Op zaterdag 6 januari 2018 zal om 12.00 uur de Paljas online groepskaart van start gaan. Kijk HIER voor meer informatie. Daarnaast verkopen wij per avond ook nog minimaal 200 losse kaarten aan de deur.

Nog vragen over de e-ticket/kaartverkoop of Paljas in het algemeen? Stuur een e-mail naar: info@paljas.nl.