9 februari 2023

Paljas zoekt 2 nieuwe Raad van Elf leden

Webmaster

No Comments

Guido Boerboom en Roel Wijnbergen hebben aangegeven afscheid te nemen van de Raad van Elf. Dat vinden we jammer, maar we respecteren natuurlijk hun besluit!

Dat betekent dat Sjoerd Keultjes vanaf dat moment definitief van de reservebank komt. Veel plezier in het Hof van Paljas, Sjoerd!!

Dat betekent óók dat er twee posities “vrij” komen in het Hof van Paljas; een raad van Elf-lid en een reserve Raad van Elf Lid. Ben jij daarvoor de aangewezen persoon?

Ben jij een man van tenminste 18 jaar, ben je een echte teamspeler en denk jij je mannetje te staan als het gaat om optreden in de Paljas Revu?

Ben je creatief, een grapjurk of geinponem, hou je van het organiseren van een practical joke of een ludieke actie en deins je niet terug voor een fikse polonaise? Stel je dan kandidaat!!

Wil je, om sfeer te proeven en om méér te weten te komen over het Raad van Elf-lidmaatschap, tijdens de komende carnaval een kijkje achter de schermen nemen in het Hof? Neem dan contact met mij op!

Stuur jouw aanmelding naar: president@paljas.nl

Ken je iemand, die aan bovenstaande voldoet en waarvan je denkt “Dat is ‘m !”, wordt dan Paljasrecruiter en probeer hem te bewegen om zich kandidaat te stellen!!

Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd bij mij terecht.

Met een vriendelijk alaaf!

Jan Berkel, President