31 januari 2014

NiX18 bij Paljas in de Buitenmolen.

Webmaster

No Comments

NiX18 is de campagne van de rijksoverheid om uiting te geven aan de nieuwe alcoholwetgeving die is ingegaan op 1 januari 2014. Ook de Buitenmolen is verplicht zich aan deze regels te houden.

Dit betekent voor onze bezoekers dat als je nog geen 18 bent, dat er geen alcohol aan je verkocht zal worden. Het in het bezit hebben van alcohol is volgens deze nieuwe regels ook niet toegestaan. Hier zou op gecontroleerd kunnen worden! Uiteraard ben je wel al vanaf 16 jaar welkom want….Caranaval 4 je bij Paljas!

Op vertoon van je geldige ID-bewijs zal een polsbandje verstrekt worden wat aangeeft dat je 18 jaar of ouder bent. Deze 18+ polsbandjes zijn verkrijgbaar bij de eetstand, achter de consumptiebonnen-stand in de kleine zaal. Door deze extra bandjes is het barpersoneel in staat om te zien of er aan jou alcohol verkocht mag worden. Bij gerede twijfel over je leeftijd zouden ook zij nog om jouw ID kunnen vragen. Ondanks deze nieuwe landelijke regelgeving zijn we ervan overtuigd dat het weer een spetterend feest zal worden in de Buitenmolen.

De medewerkers van zaal de Buitenmolen en Paljas wensen iedereen dan ook een buitengewoon gezellig carnaval!