14 februari 2018

Marc van den Boom ontvangt Boemelburcht ere pin

Webmaster

No Comments

Paljas President Marc van den Boom heeft op dinsdag 13 februari 2018, door van GZK voorzitter Willem Wegman de Boemelburcht ere pin opgesteld gekregen.

De Boemelburcht ere pin is in het leven geroepen voor diegene die zich op de een of andere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de stichting Gezamenlijk Zevenaars Karnaval Boemelburcht.

De een doet dat samen met Boemelburcht op organisatorisch gebied en een ander ondersteund financieel in de vorm van sponsoring, en dit alles in het belang van het Zevenaarse carnaval.
Op deze wijze kunnen de huidige activiteiten voortzetten en nieuwe ontplooien. Dit alles om Boemelburcht het bruisende carnavalshart van de Liemers te laten zijn!

Briljante Paljas

Naast de ere pin van Boemelburcht ontving Marc van de Boom op woensdag 14 februari ook nog de Briljante Paljas uit handen van Paljas voorzitter Erik Lamers.

De Briljante Paljas is de verenigingsprijs van Paljas die jaarlijks wordt uitgereikt aan een lid van onze vereniging die zich op de een of andere wijze verdienstelijk maakt of heeft gemaakt