4 maart 2017

Frans Keultjes Briljante Paljasser 2017

Frank Dercksen

No Comments

Afgelopen woensdag kreeg Frans Keultjes de Briljante Paljasser onderscheiding opgespeld door cv paljas voorzitter Erik Lamers.


De Briljante Paljas 2017
Hoe voeg je iets toe aan een vereniging als Paljas? Dit jaar een ‘winnaar’ die dat op heel veel manieren weet in te vullen. Er is maar weinig wat deze persoon niet heeft gedaan binnen Paljas. Op de planken bij de Revu, de wagenbouw, bestuur, Rv11, Prins, commissies, etc … Zichtbaar en toch op de achtergrond. Echter ‘wat’ hij gedaan heeft is niet de reden om hem de Briljante Paljas uit te reiken maar veel meer ‘hoe’ hij het doet! Met oog voor de mens, jong en oud! Oprecht geïnteresseerd, een luisterend oor en een weloverwogen advies. Daarbij blijft hij altijd zichzelf. Mensen enthousiasmeren en betrekken bij de club. Samenvattend is hij een hele belangrijke verbindende en stabiele factor!
En zoals als hij het zelf op de wc in Tojo heeft geschreven: Mien Opa zei altied, als je iets echt graag wilt dan lukt dat ook moar mien vader zei: Jong, probeer moar niet want gej kun ut!

De Briljante Paljas 2017: Frans Keultjes!!!