13 april 2020

Festiviteiten Paljas 55 jaar 1 jaar opgeschoven.

Webmaster

No Comments

Een heel jaar Paljas 55 jaar!
 
Zoals de meesten van jullie weten, op 1 juli 2020 bestaat Paljas precies 55 jaar. Om dit te vieren waren er diverse activiteiten gepland in het voorafgaande weekend, 26 en 27 juni van dit jaar. Helaas hebben ook wij, door alle ontwikkelingen en onzekerheden rondom het corona virus, moeten besluiten de festiviteiten uit te stellen. Aangezien wij een heel jaar 55 jaar bestaan schuiven wij ons feestweekend precies met één jaar op, naar vrijdag 25 en zaterdag 26 juni 2021.
Gelukkig hebben we met de betrokken partijen snel kunnen schakelen en het lijkt erop dat we de meeste zaken in vergelijkbare opzet kunnen doorschuiven. Was het alvast maar zover!
 
De personen die al een kaart hadden gekocht voor het Zom(a)er Carnaval krijgen hun geld teruggestort. Helaas, de gewonnen kaarten die tijdens de afgelopen carnaval zijn uitgereikt komen te vervallen.
 
Zomerparade
Ook de organisatie van de Zomerparade i.s.m. Boemelburcht hebben we stopgezet. Aangezien de huidige situatie nog wel even voortduurt en het organiseren van de parade veel werk en kosten met zich meebrengt hebben we besloten het risico niet te lopen.
 
Zet in je agenda:
Vrijdag 25 en zaterdag 26 juni 2021 zijn de nieuwe data voor in je agenda!
 
Graag wensen wij jou en je familie alle gezondheid toe in deze nare periode.
Blijf thuis en blijf gezond.
 
Namens commissie 55 jaar Paljas, Judith Kramer-Joosten
en namens het bestuur, Erik Lamers.