Blog Archives

1 november 2023

Carnaval bij Paljas kent drie soorten tickets:   4-dagen E-ticket | ‘Passe-partout’ | Geeft 4 dagen toegang. Dat is het gezelligst en het voordeligst! Deze tickets zijn te koop via onze website voor €32,50,- (excl. service fee). Je kan   More...

Op de vier carnavalsavonden heb je als e-tickethouder (passe-partout & dagkaart) tot 21.00 uur gegarandeerd toegang.   Daarna alleen als: A: De zaal nog niet vol is. Of B: Als je compleet ingevulde (naam en adres) e-ticket voor 21.00 uur aan inga  More...

Na vertoon van je e-ticket of na het betalen van de entree krijg je een polsbandje voor die avond omgeplakt. Hiermee kun je naar buiten en op vertoon van het polsbandje ook weer naar binnen.

Nee, helaas. Je komt alleen binnen als je ons een werkende ticket (geprint of op je telefoon) kan tonen.

Nee. Paljas e-tickets zijn persoonlijk en niet overdraagbaar (dus geen toegang op de kaart van een ander). Legitimatie is verplicht en kan gevraagd worden.

Tijdens de vier dagen carnaval is de minimum leeftijd voor toegang 16 jaar. Legitimatie is verplicht. Alcohol kopen is alleen mogelijk met een 18+ bandje (verkrijgbaar bij de foodbar).

Per ongeluk je mail met Paljas e-tickets gewist? Stuur dan een mailtje naar e-ticket@paljas.nl om hem opnieuw op te vragen.