Paljas Ontzettend Vroege Vogel Ticket

Geen carnaval in 2021? Dan maar vol aan de slag voor carnaval 2022!

Alleen al bij de gedachte aan een dansende, zingende en feestende Buitenmolen met Kaliber en onze prins worden wij als Paljas gelukkig. Wil jij nu al zeker zijn van een plek in 2022 en gun jij Paljas in deze lastige tijd een steuntje in de rug? Koop dan nu je POVVT: het Paljas Ontzettend Vroege Vogel Ticket!

Voor maar € 5,55 (excl. servicekosten) weet jij zeker dat je van de partij bent in 2022. Hoe werkt dat? Met dit Paljas Ontzettend Vroege Vogel Ticket sta je vooraan bij de passepartoutkaart verkoop voor Carnaval bij Paljas in 2022 en kan je gegarandeerd een passepartoutkaart kopen. Daarnaast steun je Paljas enorm zodat wij deze corona tijd goed doorkomen en we hopelijk in 2022 weer een geweldig carnaval voor jullie kunnen organiseren!

Vanaf zaterdag 12 december 2020, om 12.00 uur is de POVVT te koop via onze ticketshop.

KLIK HIER VOOR DE TICKETSHOP

Met de Paljas Ontzettend Vroege Vogel Ticket, de POVVT, koop je een gegarandeerde plek tijdens de pre-voorverkoop van de Paljas passe-partout kaart voor carnaval 2022 en tegelijkertijd geef je Paljas in deze coronatijd een steuntje in de rug.

De POVVT is niet persoonsgebonden en dus overdraagbaar. Dit is erg goed nieuws want hierdoor kun je de POVVT voor iemand anders kopen of cadeau doen tijdens de feestdagen. Een gaaf en origineel cadeau!

Je kunt maximaal 4 POVVT per transactie kopen. Ieder ticket heeft een uniek nummer en met ieder ticket kun je straks gegarandeerd één Paljas passe-partoutkaart kopen.

Let op, er gelden geen leeftijdsrestricties voor het kopen van een POVVT, deze gelden straks wel voor het kopen van een passe-partoutkaart, je moet 16 of ouder zijn tijdens carnaval 2022, 26 februari 2022 tm 1 maart 2022.

Een POVVT e-ticket kost € 5,55 (exclusief een fee van € 0,75 en transactiekosten).

De e-ticket webshop werkt eenvoudig en je hebt geen account nodig om tickets te bestellen.

Na het kiezen van het aantal e-tickets worden de e-tickets voor jou vastgehouden en door de webshop direct als “verkocht” aangemerkt. Mocht de transactie toch niet doorgaan, dan komen deze e-tickets daarna weer beschikbaar in de webshop. Het kan daarom voorkomen dat de webshop aangeeft dat er geen e-tickets meer beschikbaar zijn en een paar minuten later wel weer e-tickets beschikbaar zijn. Bij “uitverkocht” probeer het dan even later nog eens. Paljas zal op deze website, facebook en twitter vermelden als alle e-tickets zijn uitverkocht.

Je krijgt na het afrekenen de digitale POVVT e-ticket(s) in je e-mail box.

POVVT E-TICKET GEBRUIKEN

Met de POVVT e-ticket heb je exclusieve toegang tot de pre-voorverkoop om een Paljas passe-partout kaart carnaval 2022 te kopen. Deze pre-voorverkoop is in de week van zaterdag 20 november 2021 tot zaterdag 27 november 2021. Dit duurt natuurlijk nog even, maar wees gerust we houden jullie meermaals op de hoogte via onze kanalen. Vanaf zaterdag 27 november 2021 start de reguliere verkoop en vervalt de POVVT.

De unieke code op de POVVT e-ticket is maar één keer geldig en geeft je recht op het kopen van één Paljas passe-partout kaart voor carnaval 2022. Dus per POVVT, één passe-partoutkaart.

Let op! We gaan er natuurlijk niet vanuit maar bij het niet doorgaan van Carnaval 2022 ten gevolge van coronamaatregelen vervalt de POVVT e-ticket. Het is voor ons dan niet mogelijk het aanschafbedrag terug te geven.

Goed om te weten

Per ongeluk je mail met Paljas e-tickets gewist? Stuur dan een e-mail naar: e-ticket@paljas.nl

Kun je je e-ticket bestanden niet openen/printen? Om het e-ticket bestand te openen kun je bijvoorbeeld ‘Adobe Reader’ gebruiken (gratis te downloaden). Het ‘Adobe Reader’ programma kun je HIER downloaden.

Andere vragen? Stuur een e-mail naar e-ticket@paljas.nl.