Laatste kaart

Paljas gaat de twee (2) allerlaatste passé-partoutkaart (e-tickets) op Facebook weggeven. Wil jij kans maken op een van twee deze laatste ticket of ken jij iemand die hem graag wil hebben? Plaats dan op Facebook een bericht of @tag de persoon in een reactie op onze post van woensdag 24 januari 2017. Kijk op www.facebook.com/cvpaljas

Alleen personen die op het bovenstaande bericht hebben gereageerd of in een reactie zijn getagd maken kans op een van de twee gratis passé-partoutkaart. Het gaat om 2 x 1 ticket. Er zijn dus twee (2) winnaars.

Vrijdag 11 februari om 12.00 uur zal de trekking plaats vinden. Na de trekking zullen we zo spoedig mogelijk de winnaar bekend maken.


Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar. Betreft passe-partoutkaart voor Carnaval bij Paljas van zaterdag 25 t/m dinsdag 28 februari 2017. Pass-partoutkaarthouders hebben tot 20.30 uur gegarandeerde toegang. Zie ook de spelregels elders op deze site.

Naast de passe-partoutkaart (die uitverkocht is) verkopen wij ook nog groepskaarten voor de vier avonden (groepskaarten voor zaterdag- en zondagavond uitverkocht) en minimaal 200 losse kaarten aan de deur. Ingang parkeerplaats.