Paljasrevu

12 January 2024

Paljasrevu (Paljas activiteiten)

Webmaster

12 January 2024 - 12 January 2024

7:30pm – 11:00pm

Zaal De Buitenmolen

Categories:

Zin in een leuk en gezellig avondje uit?

Ga dan naar de Paljas Revu! Een avond vol met humor, cabaret, zang, dans, de presentatie van de nieuwe prins en de uitreiking van de Paljasprijs. De Revu wordt op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari 2024 in zaal De Buitenmolen Zevenaar op de planken gebracht. Zaal open: 19.00 uur, aanvang: 19.30 uur.

De jaarlijkse Paljasrevu onderscheidt zich van andere uitgaansmogelijkheden in Zevenaar. Deze show wordt door eigen artiesten op het podium gebracht en is een bonte mix van “voor elk wat wils”. En het is ook leuk om de andere zijde van de vereniging te leren kennen. Geniet bijvoorbeeld van cabaret, dans, muziek en een échte buutredner in een ton. Vooral het cabaret geldt als ‘het feest der herkenning’ want de actualiteiten in Zevenaar worden flink op de korrel genomen. De tekstschrijvers van Paljas weten dikwijls tot het randje te gaan, en dat zorgt voor hilariteit en vermaak bij het publiek.

Paljas is en blijft natuurlijk een carnavalsvereniging en dat betekent dat tijdens de Revu de nieuwe prins wordt gepresenteerd, vaak na een hilarische act van de raad van elf. De uitreiking van de Paljasprijs zorgt steeds weer voor enige spanning in de zaal, want het juryrapport is zo opgebouwd, dat men als het ware via een omweg naar de winnaar wordt geleid.
Trouwe bezoekers hebben de Paljasrevu meer dan eens gekwalificeerd als het leukste theater van Zevenaar. Niet alleen om de kwaliteit van wat op allemaal op het podium gebeurt, maar ook de vaart waarmee het totale programma gepresenteerd wordt.

Kortom: de Paljasrevu is echt een heerlijk avondje uit!
Je bent van harte welkom!

Klik hier voor informatie met betrekking tot de kaartverkoop.