Inloopmiddag bij Paljas

16 February 2019

Inloopmiddag bij Paljas (Paljas activiteiten)

Webmaster

16 February 2019 - 16 February 2019

2:00pm – 5:00pm

Clubhuis ToJo

Categories:

Paljas zet op zaterdag 16 februari 2019 de deuren van het Paljas clubhuis weer open.

Carnavalsvereniging Paljas heeft dingen waar men apetrots op is. Daartoe behoort ook het eigen, in 2014, verbouwde clubhuis aan de Engeveldweg (achter het Snookercentrum De Buitenmolen). Vooral in deze tijd bruist het daar van allerlei activiteiten. Er wordt gebouwd aan de carnavalswagen, er wordt geknipt en genaaid voor de kleurrijke outfits, attributen worden in elkaar gezet en geschilderd, enz. enz..

Bij Paljas kunnen ze zich voorstellen dat mensen wel eens willen zien hoe zo’n carnavalswagen gebouwd wordt en wat daar allemaal bij komt kijken. Daarom worden op zaterdag 27 januari a.s. de deuren van het Paljas clubhuis open gezet en kan men een kijkje achter de schermen nemen, een praatje maken met de wagenbouwers en kennismaken met Paljas. Op deze inloopmiddag is iedereen van harte welkom. De koffie staat klaar en voor de kleintjes is er fris en een zakje chips.

Zaterdag 16 februari 2018 tussen 13.00 uur en 16.00 uur aan de Engerveldweg 2 te Zevenaar!

Inloopmiddag in Boemelburcht
:
De vijf deelnemende verenigingen zijn: Paljas: Engeveldweg 2, Zevenaar  – De Toetenburgers: Reisenakker 12, Zevenaar – De Nachtuulen: Dijkweg 37, Oud-Zevenaar en 
De Griethtreejers: Den Oldenhoek (Groessen).

Van kieken naar koken
Dit jaar ontvangen de bezoekers een stempelkaart op de eerste locatie waar ze zich melden. Een volle stempelkaart biedt kans op een kookworkshop voor 4 personen ad. € 150,00 bij de mobiele eetheid.