Carnaval bij Paljas

10 February 2024

Carnaval bij Paljas (Carnaval, Paljas activiteiten)

Webmaster

10 February 2024 - 13 February 2024

8:00pm – 2:00am

Categories: ,

Carnaval 4 je bij Paljas! Vier dagen feest in de Buitenmolen.

Paljas nodigt jullie uit om tijdens de Vier Dolle Dagen te komen knallen in de zalen van het Snookercentrum De Buitenmolen aan de Molenstraat. Al ruim 55 jaar weten de échte carnavalsvierders in Zevenaar én in de regio dat het feest bij Paljas een echte topattractie is!

Beleef het mee en ga onder leiding van onze prins vier dagen uit je dak! En geniet van de muziek van onze huisband KalibeR. De muzikanten van KalibeR topband zorgen al jaren voor spektakel met een breed en verrassend repertoire. Als geen ander voelen de mannen van KalibeR aan dat er bij Paljas entertainment gebracht moet worden. De vijfkoppige formatie staat daar absoluut garant voor. Dat moet je echt meemaken!

Bij Paljas beleef je het carnaval écht anders! En dit komt voor een deel door de ‘chemie’ tussen de bezoekers en het hof: de president, de prins, de elf leden van de raad en de hofdames. Dit gezelschap neemt vanaf het podium de mensen massaal mee in het feestgedruis een begint iedere avond met een ludieke presentatie waarbij aparte kleding en belangrijke rol vervult. Op zondagavond komt de prins vaak binnen met een prijs, die is gewonnen met de carnavalswagen in de Boemelparade. En de eerste polonaise is dan een feit!

Die gave carnavalssfeer komt ook door de drie zalen van de Paljasresidentie. De grote zaal is de arena waar je met het hof en KalibeR uit je dak kunt gaan. In de middenzaal kun je uitblazen en daar een vorkje prikken en in het café is er die heerlijke mix van kletsen, daldeejen en meezingen!

Kortom: Het carnaval bij Paljas is écht anders én voor elke leeftijdsgroep! Je bent van harte welkom!