Bier Preuvenement 2022

5 June 2022

Bier Preuvenement 2022 (Paljas activiteiten)

Webmaster

5 June 2022 - 5 June 2022

1:00pm – 7:00pm

Raadhuisplein Zevenaar

Categories:

Zondag 5 juni 2022 is het zover, carnavalsvereniging Paljas gaat deelnemen aan de zevende editie van het Bier Preuvenement in Zevenaar! Paljas tapt vanuit een eigen paviljoen Paljas IPA en Paljas blond van brouwerij Henricus uit België.

Ook dit jaar zal er heerlijke livemuziek, lekker eten en een gemoedelijke sfeer aanwezig zijn. Ben je een echte bierliefhebber of heb je zin in een bieregezellige middag met je vrienden, kom dan zeker langs!

Je bent op 6 juni van harte welkom om van 13:00 uur tot 19:00 uur op het Raadhuisplein in Zevenaar speciaal-bieren te komen proeven van bierbrouwerijen uit Nederland en België! Naast bier is er natuurlijk ook gewoon wijn en frisdrank te koop.

Over onze bieren.

Paljas blond is een traditioneel ongefilterd bier van hoge gisting met hergisting op fles.
Het bier is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en de 4 verschillende hoppen zorgen voor een karaktervolle smaak en een uitgesproken fris aroma.

Paljas IPA (Indian Pale Ale) is gebrouwen met 100% pale mouten. De 4 geselecteerde hoppen (Tomahawk, Cascade, Saaz and Amarillo) geven een fris hoppig aroma en een bitterheid van 35 IBU. Deze uitgebalanceerde IPA is droog gehopt met de speciale Nelson Sauvin & Hallertau Blanc, waaruit smaken als Sauvignon Blanc komen.

India Pale Ale, afgekort IPA, is een bierstijl binnen de categorie Pale Ale. Het bier werd voor het eerst gebrouwen in Engeland in de 19e eeuw en was bestemd voor de Londensemarkt.

Kijk voor meer informatie over Brouwerij Henricus op: paljas-bier.be.

Kijk voor meer informatie over het evenement op: bierpreuvenement.nl