Met e-ticket tot 20.30 uur gegarandeerde toegang!

"

Op de vier carnavalsavonden heb je als e-tickethouders (passe-partout en groepskaarthouder) TOT 20.30 UUR GEGARANDEERDE TOEGANG.

Daarna alleen als:
A: de zaal nog niet vol is.
B: als je ingevulde e-ticket (naam, adres en woonplaats) vóór 20.30 uur aan de ingang van de zaal (spoorzijde) is afgegeven.

Waarom heb je met een e-ticket “maar” tot 20.30 uur gegarandeerde toegang?
Dat zit zo: Naast de passe-partout voor vier dagen carnaval en de groepskaart voor één avond carnaval, verkopen we per avond (za. t/m di.) ook nog (minimaal) 200 losse kaarten aan de deur. Wij willen op een bepaald moment weten hoeveel e-tickethouders die avond bij ons carnaval komen vieren.
Vanaf 19.00 uur verkopen we in eerste instantie maximaal 200 kaarten aan de deur. Als we de 200 bereikt hebben stoppen we tot 20.30 uur. Om 20.30 uur kijken we hoeveel e-tickethouders er gescand zijn. Daarna worden de (eventueel) beschikbare plaatsen, van e-tickethouders die niet gekomen zijn, voor verkoop vrijgegeven. Kom je (met je e-ticket) kort na 20.30 uur, dan loop je het risico dat de zaal (al) vol is. En vol is dan ook echt vol. Discussie niet mogelijk. Zie ook de spelregels op je e-ticket.

A: Dus, als je e-ticket voor 20.30 uur door ons gescand is, zit je in de telling. Je krijgt een polsbandje omgeplakt en kun je die avond naar buiten en op vertoon van het bandje weer binnen.

B: Als je compleet ingevulde e-ticket voor 20.30 uur aan ingang is ingeleverd kun je na 20.30 uur naar binnen. Je zit dan in de telling en we hebben een polsbandje voor je klaar liggen. Bij binnenkomst moet je melden dat je e-ticket is afgegeven. Wij zoeken je e-ticket erbij. Je krijgt een polsbandje omgeplakt en kun je die avond naar buiten en op vertoon van het polsbandje weer naar binnen.

Ook personen die een losse kaart aan de deur kopen krijgen een polsbandje omgeplakt en kunnen die avond naar buiten en op vertoon van het polsbandje weer naar binnen.

Tot 21.30 uur kan men via de ingang van het café naar buiten en op vertoon van het polsbandje weer naar binnen. Bij deze in- en uitgang GEEN kaartverkoop en/of e-ticket ingang.

E-ticket houders dienen tot 20.30 uur de ingang aan de spoorzijde te gebruiken. De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Voor alle e-tickets en losse kaarten is van toepassing: Toegang vanaf 16 jaar en carnavalskleding verplicht. Garderobe is gratis en voor eigen risico. Zie ook de spelregels op je e-ticket.

Nog vragen? Mail ons even! info@paljas.nl