Actief lid worden

Dan ben je van harte welkom! Je ontmoet allerlei fijne mensen. Die hebben allemaal hetzelfde doel: Carnavalsvereniging Paljas nog sterker maken dan ze nu al is. Alle activiteiten vinden plaats van augustus tot en met mei. Daaromheen kunnen je ook buiten het seizoen je carnavalsvrienden ontmoeten. Het pas gerenoveerde clubhuis aan de Engeveldweg speelt hierin een belangrijke rol.

Je kunt als actief lid bijvoorbeeld assisteren bij de Paljasrevu of als artiest optreden in het programma! Wil je meewerken aan de organisatie van de Vier Dollen Dagen Carnaval? Kan ook. We ontvangen dan 900 carnavalisten op één avond en daar komt heel wat bij kijken. Maar het is echt een leuke klus die veel voldoening geeft! Dat geldt ook voor de organisatie van het kindercarnaval. Heb je zin om leuke dingen te doen met kinderen, en niet alleen met carnaval? Meld je aan!

Als je twee rechterhanden hebt heet je bij Paljas al snel techneut. Eind augustus wordt begonnen met de bouw van de paradewagen waarmee op carnavalszondag wordt meegedaan aan de Boemelparade. Die techneuten werken enerzijds veel samen, maar er is ook ruimte voor eigen inzicht en initiatief. En om dat werk goed te kunnen doen is er goede professionele apparatuur.

Een vereniging met ruim 100 kernleden kan niet zonder een goede structuur. Daarom zijn er allerlei commissies en die weten allemaal wat hun verantwoordelijkheid is. Er wordt gewerkt met een eigen budget waardoor allerlei zaken vaak naar eigen idee zaken kunnen worden gerealiseerd. 
Het bestuur van Paljas heeft de eindverantwoording voor de volgende commissies : de Revu, Boemelparade/wagenbouw, techniek, kindercarnaval, pr, communicatie en fotografie. En natuurlijk het hof (president, hofdames en raad van elf). Dan zijn er nog de commissie beheer clubhuis, het barteam, de slotfeestcommissie en de Beheersstichting Clubhuis Tojo en tenslotte de naaiploeg die de kleding voor de optocht maakt.

Actieve Paljasleden krijgen leuke dingen terug voor hun inzet. Wat dacht je van nieuwe vrienden en vriendinnen, toegang tot de Paljasactiviteiten en tot de afterparty in het clubhuis na de carnavalsavonden. En er is natuurlijk de ledenvergadering, waar men zijn zegje kan doen, iets wat bij Paljas bijzonder wordt gepropageerd en gewaardeerd!

Graag tot ziens!

Ook actief lid worden?
Kom dan eens langs in ons clubhuis:
Engeveldweg 2, 6904 GM Zevenaar
Telefoon: 0316 – 72 30 95

Of neem even contact op met het Paljas Secretariaat: Marijn van Huet (secretariaat@paljas.nl)