Aan de deur 2023

Carnaval losse kaarten aan de deur.

Paljas gaat carnaval 2023 weer in twee zalen vieren. Het gaat hierbij om 4 avonden (zaterdag t/m dinsdag) de vaste Paljas zaal: De Buitenmolen (Molenstraat 78, Zevenaar) en 2 avonden (zaterdag & zondag) Zaal Staring (Grietakkers 3, Zevenaar).

Voor een avondje carnaval bij Paljas moet je dus ook voor één van de twee zalen kiezen. Zaal De Buitenmolen of Zaal Staring.

Als je maar 1 of 2 avond(en) carnaval wilt vieren ben je bij carnavalsvereniging Paljas van harte welkom! Want… Carnaval 4 je bij Paljas!

Op de carnavalsavonden kan je iedere avond bij beide zalen vanaf 20.00 uur een toegangsbewijs voor die avond kopen. Zaal de Buitenmolen € 10,- per persoon per avond en bij zaal Staring € 15,- per persoon per avond. Betalen met PIN is mogelijk. Op = op!


Na het betalen van de toegang ontvang je een polsbandje. Met dit polsbandje kan je die avond naar buiten en naar binnen. Het polsbandje is alleen geldig voor de zaal waar deze gekocht is.


Garderobe is gratis en op eigen risico en verplicht. Toegang vanaf 16 jaar en onder voorbehoud. Legitimatie verplicht. Maximaal 1 toegangsbewijs per persoon!

Paljas is dus nooit van te voren uitverkocht!! Er zijn iedere avond een aantal toegangsbewijzen beschikbaar voor de losse verkoop.


Klik HIER voor veel gestelde vragen antwoorden.