CARNAVAL 4 JE BIJ PALJAS!
10 t/m 13 februari 2024

Carnaval 4 je bij Paljas! Zoals elk jaar vier avonden dansen, hossen, zingen en springen in de Buitenmolen. Van De Toreador tot Noodgeval en Vrouwkes tot Thunderstruck; de zeskoppige formatie KALIBER heeft alles in de vingers! 🎸 Bij Paljas wisselen we de feestknallers van onze huisband af met de beste House en Urban platen van onze DJ’s Bold & Heavy en Darryl Devaio. Kortom: vier volle avonden feest op volle kracht! Gas op die Lollie 💯…en ben je even uitgeput na je recordpoging polonaise lopen? We got you! Haal een snack in de tussenzaal of kom op adem in ons gezellige café! 

PALJAS REVU
12 & 13 januari 2024

Zin in een leuk en gezellig avondje uit? Kom naar de Paljas Revu! Een complete avond vol humor, zang, dans, de uitreiking van de Paljasprijs én natuurlijk de presentatie van onze nieuwe prins! Wie zal het worden…?

 

De jaarlijkse Paljas Revu wordt op de planken gebracht door onze eigen podiumtalenten. Het brede programma biedt een bonte mix van acts met voor ieder wat wils. Geniet van cabaret, dans, muziek, een buutredner en nog veel meer. Lach en geniet mee terwijl Zevenaarse actualiteiten flink op de korrel worden genomen en onze obers je voorzien van lekkere versnaperingen!

ANDERE ACTIVITEITEN
Inloopmiddag Wagenbouw
27 januari 2024
13:00 - 16:00
Adres: Engeveldweg 2
Kindercarnaval
3 februari 2024
15:00 - 17:00
Zaal Staring
Gratis entree!
VERENIGING
Anno 1965

C.V. Paljas is een carnavalsvereniging uit Zevenaar (ofwel Boemelburcht). Sinds de oprichting in 1965 is Paljas uitgegroeid tot een vereniging met meer dan 100 actieve leden, een eigen clubgebouw en tal van evenementen en activiteiten. Jaarlijkse hoogtepunten zijn de vier carnavalsavonden in de Buitenmolen, de Paljas Revu en de presentatie van onze praalwagen tijdens de Boemelparade… en er gebeurt nog veel meer!